Esittely

Hei!

Näillä sivulla pääset tutustumaan meidän jackrussellinterriereihin. Meillä on syntynyt 2 pentuetta Dirtdigger´s kenneliin ja 1 pentue omaan kenneliini. Kasvatustyöni on pienimuotoista. Pennut kasvavat kodinomaisessa ympäristössä. Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluontoisia ja rotumääritelmän mukaisia koiria perheenjäseniksi hyviin koteihin. Olen suorittanut Kennelliiton järjestämän kasvattajan perus- ja jatkokurssin sekä osallistunut erilaisiin luentoihin, jotka koskevat koirien koulutusta ja kasvatusta.

Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä. Ennen luovutusta ne tarkastetaan eläinlääkärissä, mikrosirutetaan, madotetaan ja rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Pentujen ostajat saavat mukaan pentujen hoito-oppaan.

Ensimmäinen jackrussellinterrierimme, Rasmus saapui meille v.2006 Firette´s kennelistä. Rasmus on maskuliininen uros, itsenäinen, omantiensä kulkija. Se innostuu kävyistä, kepeistä ja niiden noutamisesta vedestä sekä niiden hautaamisesta rantahiekkaan.Rasmuksen kanssa olen käynyt näyttelyissä ja harrastanut agilityä.Rasmuksella on yksi pentue, josta kotiin saapuikin toinen koiramme, Peppi ( Dirtdigger´s Sweet N Sour) Dirtdigger´s kennelin silloisen omistajan Jonna Sonckin innostamana.

Peppi on energinen ja tempperamenttinen russeli, joka rakastaa kaikkia leluja,varsinkin palloja ylikaiken. Peppi kaipaa paljon hellyyttä ja viihtyy sylissä.Pepin kanssa olen käynyt myös näyttelyissä ja harrastanut agilityä.Peppi on tehnyt yhden pentueen Dirtdigger´s kennelille v.2010.

Kolmas jackrussellinterrierimme, Papu (Dirtdigger´s Megababe) vieraili meidän hoidossa jo pentuaikanaan. Papusta ja Rasmuksesta tuli hyvät ystävät nopeasti.Papu fanitti Rasmusta ja halusi nukkua usein sen vieressä. Pepin synnyttyä Papu tuli usein leikkimään meille viikonlopuksi. Papu opetti Pepin kaivamaan ja keksi kaikkia hauskoja juttuja esim. sukkien varastamista laatikosta. Papun edellisen omistajan Jonna Sonckin menehdyttyä syksyllä 2010 Papu muutti meille asumaan.Papu rakastaa lintujen ja ” isompien lintujen” eli lentokoneiden jahtaamista. Papu on vieraillut myös näyttelyissä.

Tervetuloa sivuille!

Suoritetut Kurssit